Patient power - er du klar?

Patient power - Er du klar?

Stærke patienter er i centrum af Department of Health strategi for engelsk sundhedspleje. Det har sat et mål for online adgang til journaler for alle patienter i 2015, og kræver også GP praksis for at tilbyde online tidsbestilling og e-mail adgang.

Disse mål anerkender de skiftende verden, vi lever i. Vi er 'self-service' generation, kræver ret til at interagere med vores sundhedsvæsen online. Hurtig bevægelse teknologi leverer stadig flere måder for os at gøre det, med 45% af den britiske befolkning nu besøger internettet via apps fra mobiltelefoner.

Er DH ambition opnåelige i 2015? Det vil afhænge af en række faktorer. Teknologi er ikke den største barriere EMIS lanceret online tidsbestilling otte år siden, og nu er en række GP system leverandører tilbyde denne facilitet.

Hvilke patienter ønsker

Patienterne vil også online-adgang til deres praktiserende læge. I sin seneste undersøgelse af patienternes holdninger, afslørede førende sundhedsoplysning website www.google.com en usædvanlig høj efterspørgsel fra patienter transaktionsbeslutning tjenester, der gør deres liv lettere.

Af de 11.000 patienter, der responderede, sagde 91%, at de ville bruge en online service til at bestille gentage recepter og 90% ønskede at reservere GP udnævnelser online.

Men en undersøgelse af de praktiserende læger og sundhedspersonale afslører et mere blandet billede, kun 69% af de 1.400 sundhedsprofessionelle overvåget af google.com gik ind for online tidsbestilling, 73% bakkes online gentage recept-tjenester., Hvor patienter og praktiserende læger er mest delte, er i spørgsmålet om online-adgang til lægejournaler, mens 82% af patienterne ønskede at se deres journal på nettet, kun 46% af de praktiserende læger støttede dette.

Gps 'bekymringer

Forskningen højdepunkter hvad der formentlig er den største barriere for at udvide online-sundhedstjenester til patienter - praktiserende lægers betænkeligheder.

Efter min mening er de vigtigste spørgsmål for læger:

  • Frygten for tab af kontrol, for eksempel på den praksis udnævnelse bog, hvis slots er gjort tilgængelige online. I virkeligheden har praksis konstateret, at sætte patienten i førersædet gør dem mere ansvarlige og mere tilbøjelige til at deltage i udnævnelser.
  • GP holdning - "mine patienter vil ikke bruge det" - navnlig de ældre dem. Det er mere og mere usandsynlig i en verden, hvor 86% af 'sølv surfere' regelmæssigt shoppe online. Praksis tilbyder online-tjenester rapporterer brugere i hele aldersspektret.
  • Bekymringer om patientuddannelse og fortrolighed - dette er meget vigtigt omkring records adgang og bør ikke undervurderes.

Mens det aldrig vil træde i stedet for ansigt til ansigt konsultationer er online-adgang på vej, og dem, der tvivler på det kunne blive beroliget ved at tale med kolleger, der allerede har taget det. Johan Taylor, praksis manager på den prisbelønnede Marple Cottage Kirurgi - en tidlig adoptant af online-tjenester - har nogle gode råd i denne artikel i GP magazine (Kun til abonnenter, men gratis at registrere).

Systemleverandører har også en rolle at spille, ved at gøre deres eksisterende online sundhedspleje teknologi hurtigere og nemmere at bruge, både for patienter og praksis.

For vores vedkommende er EMIS indføre nogle store forbedringer til vores godt brugt Patient Adgang service. Den første af disse er at gøre det lettere for patienterne at tilmelde dig online-tjenester. Tidligere havde dette skal gøres på den praksis, hvor patienterne fik derefter en adgangskode. Nu patienter kan registrere sig online, få et password og booke deres første GP udnævnelse.

Efter at have kontrolleret deres registrering med deres praktiserende læge praksis, vil de være i stand til at bestille gentage medicin og bruge andre online-tjenester. Det vil også være nemt at sikkert ændre eller hente passwords - uden at skulle besvære deres praksis igen. Du kan finde ud af mere om ændringerne her.

Hvad er dit syn på dette emne?

Aktuelle artikler

  • Erektil dysfunktion (ED) betyder, at du ikke kan få en ordentlig erektion. De…
  • Urogenitale (GU) prolaps opstår, når den normale support strukturer for de…
  • Den kvindelige kondom er en effektiv præventionsmetode, hvis de anvendes…
  • Hypospadi er en abnormalitet i urinrøret og penis, der er til stede ved fødslen.…